Σπίτι » Η πρωταγωνίστρια του “One Piece” διευκρίνισε το χρονοδιάγραμμα για την έναρξη των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν

Ανακοίνωση

Η πρωταγωνίστρια του “One Piece” διευκρίνισε το χρονοδιάγραμμα για την έναρξη των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν

Η παραγωγή της σειράς Van Pees, η οποία ανανεώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023 για δεύτερη σεζόν, θα ξεκινήσει “πολύ σύντομα”, σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή της σειράς του Netflix Taz Skylar. Ο ερμηνευτής, ο οποίος υποδύεται τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών και σεφ Σάντζι, άφησε να εννοηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η ομάδα πίσω από την επιτυχημένη μεταφορά της διάσημης σειράς anime στο παιχνίδι ετοιμάζεται να ξεκινήσει σύντομα τα γυρίσματα.

“Ξέρω ότι είναι σε εξέλιξη και ότι έχουμε ορίσει ημερομηνίες για το πότε θα επιστρέψουμε στη Νότια Αφρική, κάτι που θα συμβεί πολύ σύντομα”, δήλωσε συγκεκριμένα ο Taz Skylar, επιβεβαιώνοντας έτσι την ενεργή ανάπτυξη της δεύτερης σεζόν.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε επίσης μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με τη δεύτερη σεζόν, σημειώνοντας ότι τα σενάρια γι’ αυτήν είναι “πολύ ωραία”: “Μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο προσαρμόζονται αυτές οι ιστορίες και ο τρόπος με τον οποίο αντιπροσωπεύεται σε αυτές ο κάθε χαρακτήρας μας. Όλοι μας – ηθοποιοί και συνεργείο – είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε ξανά, επειδή η συνεργασία μας στην πρώτη σεζόν ήταν μια τόσο σπουδαία εμπειρία και κάναμε πολλούς νέους φίλους. Και όλοι μας ερωτευτήκαμε τη Νότια Αφρική, οπότε ανυπομονούμε να επιστρέψουμε εκεί φέτος και να το κάνουμε και πάλι επιτυχημένο”.

μπορεί να σου αρέσει επίσης

Ανακοίνωση